ЖЕСТОКА РАСПРАВА У ЖИВОМ ПРОГРАМУ: Ко служи Вучићу, кога су основале службе и ко је радио у корист НАТО (ВИДЕО)

ЖЕСТОКА РАСПРАВА У ЖИВОМ ПРОГРАМУ: Ко служи Вучићу, кога су основале службе и ко је радио у корист НАТО (ВИДЕО)

Члан председништва Двери Радмила Васић је оспорила ПОКС-у и СРС опозициони карактер оптужујући их да су сарадници режима.

Заменик председника СРС Александар Шешељ је одбацио такве оптужбе и оптужио Двери да су промениле своју идологију и да су непринципијалним коалицијама потпуно издали своје бираче. Шешељ је објаснио да је СРС спремна да руши Вучића али не да за рачун запада спроводи обојену револуцију.

Шешељ је рекао да се издаја идологије односи и на ПОКС чији су функционери док су били у СПО подржавали улазак у НАТО, а да су и док су били у СПО и након изласка били део посланичке групе СНС и гласали на “звонце”.

Портпарол ПОКС Милош Парандиловић оптужио је саговорнике да је њихов метод бављења политиком “ваљање у блату”. Он тврди да је ПОКС опозициона партија износећи критике на рачун СНС. Он је у расправи оптужио СРС да је странка основана од служби безбености и да и данас од њих примају команду.

Учесници су расправљачи о локалним коалицијама странака са СНС, односу према власти, Косову и Метохији, отварању досијеа, лустрацији и изборима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *