Истополне заједнице – Ово морамо спречити! Да ли Срби имају снаге за улицу (ВИДЕО)

Иницијатива власти у Србији за усвајање Закона о истополним заједницама је зло које се надвило над Србијом. О штетност овог закона, крајњи циљеви власти и ЛГБТ идеолога и могућности да се усвајање тог закона спречи у уживо програму Хелм Каста говорили су уредник Правде Игор Маринковић и председник Образа Младен Обрадовић. Такође гледаоци су могли да чују став адвоката Бранка Павловића и новинара Теше Тешановића.

– Крајњи циљ је потпуно разарање нормалних православних породица, одузимање њихове деце и предаја деце онима који живе у изопаченим породицама – рекао је Обрадовић објашњавајући ширу акцију коју спроводи власт и ЛГБТ идеолози.

– Евентуалним усвајањем овог закона навикаваш становништво да закони могу бити против уставни… Навикаваш да је онда и твоја држава ништа. Ако је Устав ништа, шта су онда наше институције, шта је онда наша држава. То је једна субверзивна активност – рекао је Павловић.

Новинар Теша Тешановић такође се противи овом закону али није оптимиста по питању исхода. Тешановић сумња да у народу има довољно воље и снаге да се на улици супротстави намерама власти.

Погледајте какве би погубне последице имало усвајање Закона о истополним заједницама по српско друштво:

https://www.youtube.com/watch?v=k7B7edm0qrI&t=1491s