Истополне заједнице – Ово морамо спречити! Да ли Срби имају снаге за улицу (ВИДЕО)

Иницијатива власти у Србији за усвајање Закона о истополним заједницама је зло које се надвило над Србијом. О штетност овог закона, крајњи циљеви власти и ЛГБТ идеолога и могућности да се усвајање тог закона спречи у уживо програму Хелм Каста говорили су уредник Правде Игор Маринковић и председник Образа Младен Обрадовић. Такође гледаоци су могли да чују став адвоката Бранка Павловића и новинара Теше Тешановића.

– Крајњи циљ је потпуно разарање нормалних православних породица, одузимање њихове деце и предаја деце онима који живе у изопаченим породицама – рекао је Обрадовић објашњавајући ширу акцију коју спроводи власт и ЛГБТ идеолози.

– Евентуалним усвајањем овог закона навикаваш становништво да закони могу бити против уставни… Навикаваш да је онда и твоја држава ништа. Ако је Устав ништа, шта су онда наше институције, шта је онда наша држава. То је једна субверзивна активност – рекао је Павловић.

Новинар Теша Тешановић такође се противи овом закону али није оптимиста по питању исхода. Тешановић сумња да у народу има довољно воље и снаге да се на улици супротстави намерама власти.

Погледајте какве би погубне последице имало усвајање Закона о истополним заједницама по српско друштво:

https://www.youtube.com/watch?v=k7B7edm0qrI&t=1491s

1 thought on “Истополне заједнице – Ово морамо спречити! Да ли Срби имају снаге за улицу (ВИДЕО)

  1. Све је почело за време Милошевића. Хомосексуализам је декриминализован у Србији за време Милошевића, 1994.
    Декримининализацијом хомосексуализма се отвара пандорина кутија и онда иде све остало, а све остало је само питање времена.
    Друго, када је ствар заоштрена после параде 2010. многе наше “патриоте”, које Теша помиње, ДСС, радикали, Двери, …, укључујући и саму СПЦ, све што су чинили, чинили су да пасивизују народ и спрече једини могући ефикасан отпор, а то је претња улицом. Све је било у стилу “ја немам ништа против ЛГБТ популације, али…”, “окрените главу”, “породичне вредности” итд. Онда се бивши патријарх сликао са Аном Брнабић, а овај садашњи, још мало, па благословио. Сама “патриотска” Србија, уз мале изузетке, какав је Младен Обрадовић, заговарала је компромис, али са њима нема компромиса, то се зна из искуства других. Или они иду до краја или се хоосексуализам криминализује.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *