Вучић и Додик су повезани са бројним убиствима! Иван Ивановић

Председник Конзервативног покрета Наши Иван Ивановић каже да хапшењем Веље Невоље криминал у Србији није претрпео никакав ударац и да су на челу српске мафије Александар, Андреј и Данило Вучић. Он је рекао да је Вучић све време знао за убиства клана Веље Невоље, али да је дозволио хапшење само зато што су информације о злочинима испливале у јавност и више није могао да им даје заштиту.

Ивановић је отворено у емисији говорио о криминалним пословима породице Вучић и СНС-а, начину на који та странка функционише, као и о томе кога све контролишу у опозицији.

Ивановић је рекао да постоји тесна сарадња свих владајућих политичара на Балкану, да они заједно обављају криминалне послове, да Вучић тесно сарађује са Албанцима и да им свима одговара хаос који стварају како би прикривали своје прљаве послове. Он тврди да су Вучић и Додик умешани у заташкавање бројних убистава у циљу заштите њихових сарадника и њихове деце.

Ко је Вучићев играч у опозицији, које све послове ради Андреј Вучић, на којој локацији се воде поверљиви разговори и договара криминал сазнајте гледајући емисију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *