Питање је је дана када почињу грађански сукоби! Обрад Кесић

Гост емисије “Кота 17” продукције Хелмкаст био је политички аналитичар Обрад Кесић.

На самом почетку излагања господин Кесић је јасно назначио да ситуација у Америци постаје практично апсурдна у политичком смислу, јер Бајденове административне одлуке не иду уопште у корист Америчком друштву.

Он је навео да такве одлуке изазивају нове поделе, и отпор као у случају Тексаса, који се потпуно оглушио на Бајденове нове мере у оквиру пандемије као и приступу новој мигрантској кризи.

Такође, Кесић је нагласио да је Камали Харис, тренутној потпредседници, бачен врућ кромпир у руку, јер је њој дословце предао одговорност решавања кризе на Америчко-Мексичкој граници, при чему она у тој области и проблематици нема никаквог искуства.

Гост се дотакао и саме Бајденове председничке позиције, јер је очигледно, чак и мејнстрим медијима, да је Јозеф, когнитивно у страховитој стагнацији, и чак је поменута могућност Бајденових deep fake снимака (холограм) и фрапантно одсуство живог контакта са новинарима.

До краја емисије дошло се до јасног закључка да услед рестрикција, цензуре, и прогона Америчке левице, која жигоше сваког ко мисли другачије од ње, ситуација у друштву постаје несносна и природно је очекивати да ће доћи до пуцања система и опште побуне.

41 thoughts on “Питање је је дана када почињу грађански сукоби! Обрад Кесић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *