ЈУГОСЛАВ ПЕТРУШИЋ: Ботови су секте које уништавају истину! (ВИДЕО)

Гост ХелмКаст продукције био је Југослав Петрушић – француско српски обавештајац.

На питање да да своје виђење политичке сцене у Србији Југослав каже да у Србији постоји две врсте опозиције, једна која се нигде не чује јер не одговара људима из власти и из система, док је друга такозвана видљива опозиција која сарађује са влашћу, што доводи до тога да се задњих тридесет година једни те исти врте,те је данас опозиција власт а сутра позиција, и тако у круг.

Југослав Петрушић је објаснио и функционисања страначких ботова које назива сектама и додаје да су јако добро плаћени за наше услове. Петрушић тврди и да су добро заштићени од стране служби која такође ради за те секте, и да ти ботови нису неки глупи људи већ добро школовани и добро организовани појединци.

Основни циљ ботовања је прикривање истине или спиновање исте.

На питање о „дубокој држави“, Петрушић сматра да „дубока држава“ неће ћутати на покушај договора три највеће силе, Русије, Америке и Кине, него ће урадити све да направе хаос у Свету, и то углавном из Енглеске, што може проузроковати више ратних жаришта а може довести и до глобалног рата.

„Постоје докази да је Наташа Кандић након рата уз помоћ Албанских терориста учествовала у доношењу лешева са Косова“ тврди Петрушић и додаје да је то кривично дело за које је предвиђен затвор али нема ко да јој суди у Србији, нити сме. Југослав напомиње да су многе жртве које су донесене и закопаване по Србији страдале у директном сукобу са Албанским терористима.

„Зашто се кроз историју правдају злочини над Србима, почев од Турака, Угара, Немаца и НАТО пакта,“ поставља питање Петрушић и додаје да се ради о најтежим злочинима које цивилизација памти, а који су начињени над српским народом, а чим после ових злочина наступи мирни период почиње се са индукцијом мржње према Србима која се одрази и у самој Србији па се Срби међусобно мрзе.

Југослав Петрушић наводи да НВО које вршљају по Србији иду по свету и траже даља хапшења Срба из војске и полиције, тврдећи да до сада није било довољно ухапшених Срба и да се мора наставити са хапшењем. И кад год је указивао на овакву праксу Југослав бива тужен од Јелене Милић НАТО лобисте.

„Жути прслуци у Француској су од НЕКОГ организовани, јер не траже промену система у Француској већ оставку председника Макрона“ такође додаје „ Јер да си искрени у намери тражили би смену целе владе. Тако да не траже промену система, већ промену власти, док би нова власт наставила по старом“ Петрушић пореди Србију са Француском и наводи да све промене од 2000 на овамо нису донеле бољитак већ супротно.

Петрушић тврди да је у свету тренутно у јеку велики сукоб корпорација, даје нам пример Трампа који има јаке људе око себе који желе сарадњу са Русијом и Кином док друге корпоративне агенције гледају да по сваку цену то саботирају што може довести до већих заоштравања између јаких сила а можда и нових ратова, то се може видети и на примеру Балкана и формирању Велик Албаније.

Украјински рат, по Петрушићу, је одавно готов, али Украјина тога није свесна, додаје и да је могуће да ће изгубити још територија. Да ли ће бити засебних држава или ће се припојити Русији показаће време.

Извор: ХелмКаст

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *