Вучић је у страху да ће истрага против Веље Невоље довести до чланова његове породице (ВИДЕО)

Борба против криминала, вакцинација, најављен закон о истополним браковима и стање у медијима биле су главне теме уживо програма у којима су учествовали оснивч и уредник Славија ТВ Љубомир Стефановић и уредник Дејан Златновић, аутор и водитељ емисије је уредник портала Правда Игор Маринковић.

Стефановић је рекао да верује да је америчка ДЕА присилила власт у Србији да укаси криминалну групу Вељка Бјеливука – познатијег као Веље Невоље и да је Александру Вучићу најважније да истрага не покаже повезаност чланова његове породице – брата и сина – са овом групом која је дуго служила владајућој странци. Он је посебно указао на поруке Веље Невоље на друптвеним мрежама пре хапшења који је рекао да је по налогу власти подметнуо оружје у Јаинцима како би се направила афера “стентат на Александра Вучића и Андреја Вучић”.

Златановић је исказао сумњу да је власт дала Бјеливуку времена да се припреми за хапшење и евентуално уклони неке доказе. Он је указао да је Бјеливук прво ухапшен на аеродрому по повратку из Црне Горе али да је пуштен, а онда поново ухаопшен неколико дана касније. Златановић сумња да је те додатнње дане на слободи он добро искористио.

Оба госта сматрају да су тврдње о успеху вакцинације напумпане јер је Вучић оптерећен да покаже да јеСрбија најбоља у свему па и у вакцинацији, а да је реалан број вакцинисаних мали да је је тај процес стао. Они су указали да вакцине нису довољно испитане и да треба сачекати са вакцинацијом док се не виде последице по оне који су је већ примили.

У емисију се укључио и велики број гледалаца који је давао своје мишљење и дискутовао са гостима. 

46 thoughts on “Вучић је у страху да ће истрага против Веље Невоље довести до чланова његове породице (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *