У Белу кућу су се вратили екстремни лудаци који желе рат са Русијом! (ВИДЕО)

– У Белу кућу су се вратили екстреминсти који желе да зарате са Русијом тако да треба да се спремимо за најгоре – каже у интервјуа и Хелм Каст политиколог Александар Павић.

Павић у емисији која се премијерно приказује вечерас у 20 сати на Јутјуб каналу Хелм Каст. Наставак ће бити објављен 22. априла у истом овом линку.

Павић, иначе аутор емисије “Србија до Шангаја” на порталу Ин4С у емисији објашњава узроке страха од Кинеза у Србији, коментарише главне замерке на кинеске инвестиције у земљи, кризна жаришта на територији Кине, могућу ескалацију у Украјини али и ризике од ескалације на Балкану након предлога Јанеза Јанше о промени граница.

У другом делу емисије који ће сутра бити објављен на овом линку Павић говори о тврдњама да су Кинези тестирали вакцине на Србима, теоријама које круже око пандемије, штетности маски, претњама ковид пасошима, али и држању појединих српских доктора и политичара у тој кризи.

57 thoughts on “У Белу кућу су се вратили екстремни лудаци који желе рат са Русијом! (ВИДЕО)

  1. Само једна исправка. Стратегија је била да се преда два милиона војника. Објављене стратегије у Гополитици листу пре око 15 година , не знам тачно . Међузависне стратегије САД , Русије и Кине.

  2. Ovi prihvatili Koronu kao veoma zaraznu bolest. od pocetka Korone ne nosimo maske u nasoj ordinaciji u Americi gde prodje oko 20 dnevno bolesnih i ni ja ni zena nismo dobili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *