Руси су алфа и омега за косовско питање! Драгослав Бокан

Рат између Израела и Палестине неће бити решен мирним путем, већ победом једне од зараћених страна сматра Драгослав Бокан, председник Института за националну стратегију. Он је током емисије „Тема К9“ која се емитује на јутјуб каналу Хелм-каст и новосадској телеивизији „Канал 9“ рекао да он има сентимент према Изрелској држави.

Чињеницу да је рат почео на светој земљи кратко након хришћанског празника ускрс, Бокан је прокоментарисао: „ Ниједна ни друга група немају са Христом и васкрсењем превише везе, јер су изабрали неке друге путеве духовности. То што они живе на светјо земљи нема превише везе са оним како ми обитавамо на светој земљи“ Рекао је и да је то врста рата какви су вођени у средњем веку, као и да је то разлог зашто на западу тај рат нико не разуме. Рекао је и да Палестина свакако може да рачуна на подршку коалиције земаља којима управља левица. –То су земље које иначе подржавају побуњене народе народе без државних граница попут Палестине, рекао је Бокан додавши да ће земље попут Америке бит свакако на страни Израела независно шта се на терену заиста дешава. Бокан је рекао да ће тај рат свакако бити решен победом једне стране, јер ни Израел који има атомске бомбе богату и мођну државу, неће бити у ситуацији да закључи трајни мир.

Палестинци и њихови савезници неће прихватити мир какав Израелу одговара и то ће на крају бити решено победом једне од страна.

Током емисије, Бокан је рекао и да су пети октобар организовале стране службе. „Ми смо мислили да ми рушимо Милошевића јер нама неваља, а уствари смо Милошевића рушили јер је то неком другом одговарало, казао је Бокан. Истичући да су стране службе организовале и управљале петоококтобарским променама. Он је рекао и да Руси морају бити на опрезу јер запад Путну такође спрема пети октобар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *