Муслимани гурали борце у смрт, а њихова тела показивали као жртве Сребренице! Љубинко Ђурковић

Српска авијација извела је напад на амерчке хеликоптере унутар Албаније током агресије на СРЈ 1999. године. О овоме се и до сада шпекулисало, а сада је ту акцију пред камерама Хелм Каст-а, ексклузивно потврдио комадант одбране Кошара пуковник Љубинко Ђурковић. Пилоти о том нападу до сада нису још ништа рекли, јер је Хашки трибунал константно вреба, а НАТО званичници ћуте од срамоте.

-Кренули смо у контра напад како би смо обезбедили бољу позицију. Претходно смо на планину дотерали два тенка Т55. Када је непријатељ, чуо тенкове били су не изненађени, него уплашени! Италијански официр НАТО један од комадујуђих на Кошарама, је касније изјавио како су помислили, „сада ће мо морати да бежиомо преко Јадранског мора.“, прича Ђурковић чије сведочење доказује да су шиптарском пешадијом и плаћеницима командовали официри НАТО. У даљем разговору Ђурковић је открио и да су имали сазнања да ће НАТО свакодневно вршити нападе ескадрилом апача на Кошаре, као и да се један такав напад и догодио.

-После протока времена, ја сада могу да вам верификујем и кажем, нешто о чему се није причало. То кажем на основу претпоставке: Наши пилоти са „Аеродрома Поникве“, директно су надлетели командни центар НАТО у граду Бајрам Цури у Албанији где је била ескадрила апача и нанели су одређене губитке неприајтељу (уништили велики број апача, прим аутора), прича Ђурковић који каже да се то може закључити из тога што су они имали само један напад са целом ескадрилом. Пуковник прича да након што су наши прелетели у Албанију, њихова цела ескадрила више ниједном није напала.

-Био је само један такав напад, а већ други напад био је са само две летелице. Оне су дошле, на линију фронта испалиле неколико пројектила и више се нису појављивали. То све говори да су они били уништени, да више нису имали снага и средстава да изведу напад целом ескадрилом, закључио је Ђурковић.

47 thoughts on “Муслимани гурали борце у смрт, а њихова тела показивали као жртве Сребренице! Љубинко Ђурковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *