ОВАЈ РАТ ЋЕ ЗАХВАТИТИ И НАТО ЗЕМЉЕ! Доњецки војни стручњак обећава Србима правду! (ВИДЕО)

Новинар ХелмКаста и колумниста Правде Миодраг Зарковић јавио се из Донбаса где је разговарао са познатим војним стручњаком

Зарковић каже да у целом Доњецку траје појачана размена артиљеријске ватре, а такође и у самом центру града Доњецка.

Он је овај пут разговарао са једним од најпознатијих војних стручњака у Донбасу Данијелом Бесоновим, који се већ годинама бори на руској страни у рату.

На питање колико странаца ратује на украјинској страни, Бесонов каже да на Територији Украјина има укупно, са разних страна око 10.000 војника, али да нема података да ли се ради о најамницима или регуларној војсци, као и да имају информације о пољским јединицама које су на подручју Украјине.

– За најамнике се поуздано зна да су дошли из Америке, Енглеске, Немачке, Француска, Пољска… – каже он.

На питање шта може да се очекује на фронту широм Донбаса и Украјине, каже да ће бити напретка.

– Да, наравно. Биће напретка на фронту. И овде у Донбасу, а и глобално. Ми не ратујемо против Украјине, већ против целог НАТО-а. Они овде постављају оружје, шаљу најамнике и инструкторе, и то су радили свих ових осам година. Ово је рат против НАТО-а који се води на територији Украјине – рекао је он.

– Ако НАТО земље мисле да их овај рат неће докаћити, греше. Овај рат ескалира тако брзо, да ускоро може да докачи свет. Ако мисле да могу некажњено да ударају по Русији, то је можда тако сада али после ће сви да виде. Нека их, нека дођу у Украјину. – додао је он.

Како је интервју изгледао погледајте на снимку:

54 thoughts on “ОВАЈ РАТ ЋЕ ЗАХВАТИТИ И НАТО ЗЕМЉЕ! Доњецки војни стручњак обећава Србима правду! (ВИДЕО)

  1. cialis buy online In the present study, a new simple, sensitive, precise, and selective UPLC MS MS method was developed for the simultaneous quantification of tamoxifen and sulphoraphane using propranolol as an internal standard IS in rat plasma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *