Стиже и војвођански језик, а ове земље већ спремају амбасаде у Новом Саду! Милан Парошки

Већина министара у влади Ане Брнабић су Хрвати. Почевши од корчуланке Ане Брнабић, до Фрања Удовичића, а то је Вања Удовичић, и то пише на свакој Википедији. Редом до Марка Чадежа, председника Привредне коморе Србије, рекао је др политичких наука и потпредседник Здраве Србије, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

То је хрватска Влада, баш као што хрватска ложа Либертас влада Београдом и Новим Садом, као и хрватска УДБА из Титовог времена. Тако се и бира влада. То није влада која је одраз изборне воље или „наше деце“ – казао је Парошки.
Он је казао да исто тако и Гордана Чомић у тој Влади „није бирана“.

Она се ту пронашла по извесном задатку. Један од тих задатака је и увођење новохрватског говора. Ми смо се толике године шалили на рачун њиховог „околотрбушног панталодржача“, а онда се појавила Чомићка, и у име родне равноправности нам увела шараницу, женку шарана. Та иста Чомићка за коју се не зна како је изабрана, сада нам уводи нацију Војвођана. И то Законом о попису, не под остали, па се неко осећа као Војвођанин, него као нацију. Чак је наговестила да ће и Београђанин бити нација – истакао је политиколог.
Парошки наводи да идеју да ће Војвођанин и Београђанин бити нације, спроводи Влада Србије, будући да стоји иза дела своје министарке.


Према његовим речима, Хрват је и Ненад Чанак.

Он је бивши политичар који је изгубио све. Али моћ хрватске ложе „Либертас“ и даље га чини актуелним. Нема телевизије у којој не гостује Ненад Чанак – примећује Парошки.
Он је говорио и које земље купују земљу за конзулате у Новом Саду, што није дипломатска пракса, што указује, како је навео, да се иза тога крију припреме за отварање амбасада у Војводини. Обавезан корак, како је рекао је и проглашење војвођанског језика.


Парошки је говорио да је Србија најбогатија земља у Европи златом након Пољске, али „од тога не видимо ни кило злата“. Такође је рекао да смо препустили бушотине нафте за ренту од свега 3%, па чак ни то не видимо, док чак и „црнци у Африци вас хватају за гушу ако им не платите 22% ренте“. Како је рекао Србија производи дупло више нафте него што троши.

109 thoughts on “Стиже и војвођански језик, а ове земље већ спремају амбасаде у Новом Саду! Милан Парошки

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  2. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *