ПОПИС ЈЕ ФАЛСИФИКОВАН: Лажу, има нас милион и по мање! Вучић није увео санкције, али их спроводи!

Резултати пописа становништва у Србији лажирани су. У попис је уврштена и наша дијаспора и њихови потомци који су рођени у иностранству, а уписани су и мигранти, странци, избеглице, укључујући оне из Русије и Украјине, а свега тога није приликом ранијих пописа. Притом, подаци које су попунили пописивачи, допуњавани су из административних извора, изјавио је Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада.

На тврдње званичника да од пописа из 2011. године изгубили око пола милиона људи, казао је да би права цифра пре била око милион и по. Шаровић је рекао да власт то не сме да призна јер се период од претходног до овог пописа готово потпуно поклапа са периодом владавине актуелног режима.

Он је нагласи и да у коначном збиру нису елиминисани дупло пописани, а подсетио је и да имамо 6,5 милиона грађана у бирачком списку, па је и то био разлог што се попис морао лажирати.

Пописом су обухваћени и држављани Србије који живе у иностранству, онда стално настањени странци, странци којима је одобрен привремени боравак, као и друга лица која се у време спровођења пописа нађу на територији Србије, посебно тражиоци азила и мигранти без утврђеног статуса итд. Затим лица која су одсутна и у време пописа бораве у иностранству, тако што их родитељи или неко други пријаве пописивачу, и они су пописали можда и трећу генерацију „гастарбајтера“. Такође, ту улазе и странци који бораве у Србији, када је почела криза у Украјини пре десет месеци, побегли су у Србију, и они улазе у наш број становника – набраја Шаровић случајеве, истакавши да је методологија промењена и да су зато приказани такви резултати.
Међутим, он наводи да званичне статистике о броју умрлих и рођених сведоче да смо само по том основу изгубили више од 470 хиљада људи, што би, када би званични резултати били тачни, значило да се за 11 година из Србије одселило свега нешто преко 20.000 људи.

Шаровић напомиње да такође, треба узети у обзир и да су Албанци из Прешева и околине раније бојкотовали пописе, а сада су се одазвали и испада да их има преко 100.000.

Према захтеву ЕУ, једино за њих није важило правило да покажу личне карте приликом пописа, тако да су они пријављивали да имају децу у иностранству, па да ови имају децу и тако изађе да их има преко 100.000, а на основу тог броја они ће убрзо тражити нека своја права – упозорио је Шаровић, предвиђајући да ће нам се, услед лажних резултата пописа, проблем Косова и Метохије прелити и на ову област.

Шаровић је рекао и да Александар Вучић није званично увео санкције Русији, али да их спроводи. Он је навео и примере, где су санкције де факто уведене, а подсетио је и да Вучић више не помиње Владимира Путина, иако се некада редовно хвалио сусретима с њим.
Упитан како је Вучић прихватио за амбасадора САД у Београду Кристофера Хила, човека који је својевремено давао подршку терористичкој ОВК, те се тада састајао и сликао са Хашимом Тачијем, који је у тренутку именовања Хила за амбасадора већ годину дана био притворен у Хашком трибуналу због ратних злочина, одговорио је:

Да се Хил сликао са српском одсеченом главом, ни то за Вучића не би представљало проблем.
Он је рекао да је једини начин да се не одрекнемо наших националних интереса јесте да кажемо“ „добро, ми смо завршили с вама преговоре, нема више Европске Уније“.

Јер то је начин на који нам заврћу уши редовно. Људи, треба да чекамо промену ситуације у свету! Ситуација се убрзано мења. Видите да се ствара осовина слободног света, између Русије, Индије, Кине, арапског света. Тај фронт је много већи од овога западног. И по снази економија, и по снази армија, и по броју људи, површини територија, по чему год хоћете… – указао је он
Шаровић је изнео податак и да за само првих девет месеци ове године наш трговински дефицит са ЕУ износи осам милијарди евра, што значи да смо за толико више увезли робе из ЕУ, него извезли у ЕУ.

Коме то одговара? – упитао је Шаровић.