ИЗА ОВЕ ИГРЕ НЕШТО ДОЛАЗИ: Утерују нам страх да би нас држали под контролом!

Излазак из институција Косова десио се пар дана након што је премијерка Ана Брнабић потписала споразум у Бриселу о неком слободном кретању, признању неких диплома и то је први пут како сам приметио да је неки српски званичник испод заставе лажно проглашене државе Косово потписао некакакав споразум, рекао је Милан Веруовић, пензионисани припадник МУП-а и некадашњи члан обезбеђења премијера Ђинђића, гостујући у емисији Реч на каналу Резервни положај.

Он је навео да је убеђен да је све игра и да има нешто што долази дан после. Како је навео, политиканство, какво видимо у медијима „не траје од јуче“.

Политизација војске, политизација полиције, политизација служби безбедности, улазак потпуно у поре друштва, до те мере да би оне биле потпуно блокиране и стављене под ингеренцију једне партије – истакао је Веруовић.

Говорећи о обарању „дрона“, он је указао да постоје јасна правила у безбедности, а посебно у војсци, које говоре које се активности предузимају.

– И не видим ниједан разлог да се ми бавимо тим темама тако што се на конференцијама дају полуинформације и друштво тера у додатни страх, како би се хомогенизовало и држало још под већом конторлом. Читаве институције су узурпиране и користе се у ту сврху. За то се користи МУП, војска, здравство… Све је централизовано у једној партији, све је политизовано и све је усврху промоције једног човека – категоричан је Веруовић.

Он је подсетио да су у СНС масовно ушли Региони Србије Млађана Динкића и припадници Демократске странке, што се види и у саставу Владе.

– То је цело једно еврофанатично крило које је учествоало у легитимисању неке нове радикалне или напредне странке. Министри су политичке функције, али зато знамо да према закону директор БИА не сме да буде члан партије. Њега поставља влада и у закону пише јасно шта мора да испуни. Не може директор Агенције да никад није радио у сектору безбедности, да је ту приучен и угуран путем курсева од месец дана – упозорио је он.

Веруовић хје констатовао да „дроге на улици има више него икада игде“.

– Погледајте та укочена лица по клубовима. Пустите статистике и лажне приче, погледајте оно што нас окружује – казао је.

Говорећи о суђењима криминалним групама, казао је да треба да погледамо на шта се ослањају наше пресуде – „на неко признање“, како је навео.

– Значи кривично дело продаја дроге, шверц, пола тоне, две тоне, од чега је зарада десетине, стотине милиона, може да се сведе на моје лично признање – рекао је Верувоић.
Због демонетизације канала Хелмкаст, запратите канал Резервни положај најпре кликом ОВДЕ, а затим кликните ПРАТИ или SUBSCRIBE.

5 thoughts on “ИЗА ОВЕ ИГРЕ НЕШТО ДОЛАЗИ: Утерују нам страх да би нас држали под контролом!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *