ЧЕКА СЕ УПАД ИЗ ПОЉСКЕ! Документ: Они желе да прошире рат на целу Европу!

На Западу постоје елите које се заиста залажу за рат. И не само да се настави тај рат у Украјини, они желе да прошире тај рат, рекла је Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије, гостујући у емисији Реч на каналу Резервни положај.
Она је казала да је „колективини запад очекивао санкције Русији да економсики сломе Русију и изазову смену председника Русије Владимира Путина, али је изазван супротан ефекат, „економси се ломи Европа“, како је навела.
Она истиче да се на интернету појавио документ под називом: „Слабљење Немачке на рачун јачања Америке“.

-Појавио се на интернету, а затим је „тинк-тенк“ (think-tank) организација демантовала да је аутор тог документа. Међутим, ако погледате друге њихове документе, нема сумње да је то њихов документ. То је документ из јануара 2022. године, а објављен у јуну, тамо пише да Америка под хитно треба да покрене рат у Украјини, да увуче у сукоб Европу, односну ЕУ, а пре свега Немачку. И стратегија јесте да се онемогуће гасоводи Северни ток 1 и 2, и видели смо да се то потом и десило терористичким нападима на гасоводе, и то ме уверава да је документ аутентичан. Циљ те милитаристичке групе у САД је да направе тај рат, а затим да увуку остатак Европе – закључила је Трифковићева.

Према њеним речима, Руси испробавају нуклеарне ракете „очигледно као поруку да ако неко крене у нуклеарни напад да су спремни да одговоре“.

-Чак су и симулирали испаљивање ракете са подморнице и са земље на Велику Британију и приказали колико би био подигнут ниво мора. Поента је да би острво нестало – навела је.
Она је упозорила да може доћи до нестанка економског система, где се стално штампа новац који нема никакву вредност, а то се, како истиче, дешавало и пред Први и Други светски рат.

-Али у чему је разлика? Па уочи тих ратова нисмо имали нуклеарно оружје. У оваквим околностима, када имате бомбе које би убиле више милиона људи, то је опасност која прети крају човечанства – казала је Драгана Трифковић.

46 thoughts on “ЧЕКА СЕ УПАД ИЗ ПОЉСКЕ! Документ: Они желе да прошире рат на целу Европу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *