Борка Вучић је водила Слобу код Рокфелера, тамо га је чекао шок! Драган Јовановић

Ана Брљотић је веома опасна особа по Србију. Њу већ позивају на седнице у Билдерберг, у Комитет 300. На њу владари из сенке најозбиљније рачунају, а нису узели ни Вучића ни било кога од његових – рекао је писац и колумниста НИН-а Драган Јовановић гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Како је рекао, ради се о људима који не само толеришу „једнополне заједнице“, него је то један од њихових пројеката како би смањили број становника на златну милијарду.

Он је говорио и о чувеној банкарки Борки Вучић, коју је звао „тетка“ и са којом је био близак, а по његовим речима „она је улазила код Рокфелера као у кафану“.Једном је са собом повела Слободана Милошевића и за тај пут добили су по 500 долара дневнице. Слоба је одмах одлучио да за тај новац купи одело, да се појави у новом оделу код Рокфелера. Борка му је рекла: „Јесте баш ћеш ти оделом да фасцинираш Рокфелера, купи нешто Мири за те паре, неки поклон“. Међутим, он је ипак одлучио да купи ново одело – испричао је Јовановић.

Он је навео да их је богаташ дочекао те су заједно ушли у лифт. У једном тренутку Рокфелер је подигао руку „да притисне сто и неки спрат“, а онда су угледали нешто што их је шокирало. Шта се даље догодило и шта им је показао Рокфелер, можете погледати на видео снимку.

Јовановић је навео да је краљ Александар Карађорђевић био масон, а да му је вајар Иван Мештровић био шеф ложе, па је краљ морао да га слуша.

Мештровић је био шеф ложе и он је наредио да се сруши Жрнов до темеља и тамо дигао споменик незнаном јунаку – казао је Јовановић.

Говорећи о ситуацији у Француској, рекао је да је тамо стање пред војним ударом, што се види из писма упозорења које су генерали послали председнику Емануелу Макрону.

Прво су пензионисани генерали тражили да се обустави даљи улазак миграната у Француску. Па, пошто то Макрону изгледа није било довољно уверљиво, онда је око 150.000 војника затражило то исто. А међу потписима су и они из Легије странаца. Да сам на Макроновом месту ја се ту не би много зезао поготово што та војска има логистику и код Марин ле Пен. Свашта може да се деси. Да би се спречио грађански рат увешће се нека војна хунта – уверен је саговорник Хелмкаста.

Према његовим речима, овакве вести из Француске слабо допиру до наших медија, а разлог је да се не шире такве идеје и у Србији.

Ја сам више пута рекао да излаз из ове ситуације видим само у војном удару, једино тако може да се спречи српски грађански рат у којем би било крви до колена. Софистицирана војна управа би могла Србију да доведе у ред за четири пет година. Генерали су Грчку довели у ред, Шпанију, да не помињем Јужну Америку. Зато те вести из Француске не пролазе ни на режимској телевизији ни на овим тобоже опозиционим – закључује Јовановић.

Он је казао да то треба да изведу пуковници и мајори, јер су генерали „по дефиницији купљени“ или су „толико стари да се не би бавили тим пословима“.

Пуковници увек и изводе пучеве, а не генерали. По мени, то треба да изведу пуковници и мајори. Ако Србија нема пет шест таквих пуковника и мајора, онда нека нам је Бог у помоћи – рекао је он.
Јовановић је говорио и о томе како су својевремено најмање двапут хтели да га „уцмекају“ јер је као новинар откривао државне тајне. Говорио је и о храму Бога Вида који је направио на Старој планини, а такође је и открио тајну београдског „Бермудског троугла“.

40 thoughts on “Борка Вучић је водила Слобу код Рокфелера, тамо га је чекао шок! Драган Јовановић

  1. Treba covek da bude otkacen priblizno ovom cubastom primerku, da bi mu ista poverovali ! Stvarno, svasta pikseli trpe. Stvarno ne razumem nazovi ljude koji vise veruju djavolu no Bogu ? Sta ih k,tome vodi ? Pa samo najgori vid oholosti, sto je predujam da djavo vuce za nos takve debile !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *