Језива УН агенда – монопол над семеном,храном и водом до 2030,проф.др Зоран Милошевић

План потпуног покоравања је озваничен и зове се: УН агенда 2030!

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на тв „Хелм Kаст“ биo je проф. др Зоран Милошевић.

Милошевић је указао како се реализује план остваривање монопола на целокупну семенску индустрију , производњу хране и извора пијаће воде. Овладавање над овим стратешким ресурсима уводи свет у фазу највеће контроле и робовласништва који је икад забележен. Такође је у емисији указано како се ради на измени људског ДНК и то (између осталог) и кроз све шире увођење ГМО хране у људску исхрану.

Милошевић је у свом излагању имао посебан осврт (по тачкама) агенде УН 2030 и указао на крајњу намеру њеног усвајања. Намера је да до 2030 године свет буде у свим аспектима живљења потпуно подређен интересима светске финансијске олигархије.

Милошевић је нагласио да се кроз на први поглед и вербално племените циљеве ове агенде крије план потпуног и свеобухватног покоравања човечанства. По мишљењу Милошевића,трагично је да велики број људи не види ове драматичне процесе иако су они постали очигледни и на њих указује велики број показатеља.
Отварајући члан по члан агенде Милошевић увиђа да је циљ ове агенде између редова најављен, а то је отворено робовласништво на нивоу целог света.

На следећој вези можете у целини погледати ову веома занимљиву емисију:

https://www.youtube.com/watch?v=Jhkl7V4heDA