Гори Јерусалим, Јевреји у грозници убрзавају припреме за трећи храм и антихриста! Слободан Јанковић

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на тв „Хелмкаст“ биo je др. Слободан Јанковић из центра за конзервативне студије.

У емисији која је највећим делом била посвећена најновијем израелско палестинском сукобу и вероватноћом његове есклалације, Јанковић, између осталог, каже:“ Храмовна гора на којој се налази џамија Ал Акса везују се веровања о почетку армагедона за све три монотеистичке религије(хришћанства,ислама и хебрејства).

Многа пророчанства и предсказања говоре да ће се у Јерусалиму зацарити антихрист. Јевреју ту личност доживљавају другачије, као свог месију(спаситеља), као цара који ће фактички њима донети светску власт. У том смислу муслимани стално подсећају да археолошки радови који се одвијају на Храмовној Гори и прокопани тунели у њој се врше са циљем да би се на тај начин поткопао и срушио цео комплекс и Ал Акса. Дакле,једини начин да Јевреји реализују идеју обнове трећег храма је да Ал Акса некако буде „измештена“.

У емисији је било речи о припремама и завршеним плановима Израела за напад на Иранска нуклеарна постројења, о позадини писма пензионисаних и активних француских генерала у којем упозоравају Емануела Макрона на извесност грађанског рата у Француској, о кризи у Украјини као и о домаћим унутарполитичким темама.

На следећој вези можете погледати ову веома занимљиву емисију:

Цензурисани део:

8 thoughts on “Гори Јерусалим, Јевреји у грозници убрзавају припреме за трећи храм и антихриста! Слободан Јанковић

 1. Vas drugi deo sa Slobodanom Jankovicem, (cenzurirani) se ne moze pratiti jer stalno prekida.
  Deluje veoma lose po vas . Treba vam izgleda i neku sposobnu tehnicku podrsku.
  Pozdrav

 2. Видео није могуће гледати. Да ли може да се поправи?

 3. Komentar se nastavlja ne predhodne,nazalost cenzurisani deo nije bilo potrebe cenzurisati posto je nemoguce ga pogledati.Molim Vas da resite problem ako Vam je cilj da vas gledamo.

 4. сад сам прегледао … све ок ради код нас..
  Изгледа да мора јачи рачунар….

 5. Poštovani,
  Nije problem u jačini procesora (računar na kojem pokušavam gledati je novije generacije), a ni u brzini interneta (trenutno je brzina preko 60Mbps). Jednostavno, video se nedovoljno brzo učitava i to onemogućava gledanje u kontinuitetu. Nisam stručnjak, ali moguće je da vam treba brži server za hostiranje web stranice.
  Nadam se da ćete riješiti ovaj tehnički problem.
  Svako dobro.

 6. Sada sam i ja pregledao i danas radi.Juce je to bila nemoguca misija verovatno je problem kada je veca poseta sajtu.Inace nije racunar vec telefon da ne ulazimo koji model ali on je sve samo ne spor….

 7. Видео не може да се гледа, константно сецка, нема никакве везе са интернетом и компјутером, вероватно тај сајт одиси са ког вучете видео прави проблем, и кад се директно код њих исто је.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *