БРДАР: Постали смо кукавице и конформисти!

Гост у емисији „Политикон“ на тв Хелмкаст аутора и водитеља Данила Тврдишића био је др. Милан Брдар .
У ово својеврсном јавном часу српском народу Брдар каже:“Најбескичменији титоисти и комунистички идеолози који су се звали било новинари или научници су у последњих тридесет година постали либерали који имају идентичан глупи став негације према национализму и патриотизму. Никада нису схватили да је национализам неуништив. Национализам није презир према другоме, него брига за своје.

„Указујући на медијске аномалије које свакодневно гледамо Брдар наставља:“Шта ради тај РТС? Ево видели смо кад је био дан заставе, они цензуришу све што је српско. Друго, нас двадесет- тридесет, колико нас има, нама нема приступа РТС-у. Али зато Чанак има приступ свугде. То је патологија. Оно што је манифестно издаја промовише се на националној фреквенцији под фирмом другачијег мишљења. Свако јутро тог Чанка гледам на некој телевизији. Ко му је то дозволио? Док се за такво мишење некад хапсило сада се промовише. Све у име слободе медија. А зна се шта би требало она да буде. Слобода медија је утемељена у државном и националном интересу.

У Србији данас може да се прича расистички против Срба, против другог не сме ништа да се каже, али против Срба можеш да тераш расистички. Кад погледаш шта пишу ови другосрбијански потписници петиција, и кад то уведеш у дискурс да се то исто пише о Јеврејима или било ком другом то би био разлог за хапшење њихово. Али пошто је против Срба, нема везе.“

54 thoughts on “БРДАР: Постали смо кукавице и конформисти!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *