Кад вам дају милијарде долара, морате да ставите потпис! Милан Пашански

Професеор Милан Пашански је на самом почетку инјтервјуа објаснио да је нон пејпер, шарада и унапред смишљена прича од оних који су помогли Вучићу да дође на власт. Основа целе приче око нон пејпера – тврди Пашански је координисан притисак на Председника Србије, да уради оно што је обећао.

– Како иначе објаснити да сваки Нон Пејпер документ, где год да се појавио, је управо био адресиран на адресу Владе Србије, односно Александра Вучића – пита се Пашански.

Гост је врло детаљно и јасно објаснио, зашто Председник Србије, просто не може да врати документ пошиљаоцу истом брзином којом га је и добио. Дешава се управо супротно.

– Председник јавно нагађа ко је могао да пошаље ову врсту ултиматума која дефинитивно прекраја границе Балкана, без икаквог утицаја Србије у оквиру решења Косовског питања као и статуса Републике Српске – указује Пашански.

У оквиру свог импресивног и аргументованог излагања о природи нон пејпера, и коначног разрешења граница на Балкану, Пашански је изнео још низ запањућих чињеница које можете погледати у нашој емисији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *