Испливавају докази – антифа и анархисти иницирали упад у конгрес: Барикаде и хиљаде војника на улицама Вашингтона нису случајност (видео)

САД ће морати да троше много енергије на унутрашње сукобе и имаће мање времена и капацитета за спољну политику и притиске на Србију и Републику Српску, сматра Обрад Кесић, политички аналитичар и шеф Представништва Републике Српске у Вашингтону.
Кесић каже да САД припремају са Бајденову инагурацију тако што је више од 20 000 припаднике националне гарде распоређено на улицама, а да је град испресецан барикадама.
Он објашњава да су противници Трампа, антифа и анархисти, дефинитивно били укључени у упад у зграду Конгреса, а да је реч о људима и опрганизацијама које су америчке службе и раније користили за убацивање на разне протесте како би изазивали инциденте.
Кесић каже да Трамп више нема маневарских могућности да опстане на власти и да се сад његова борба преноси на унутрашње сукобе у Републиканској партији, а у истом тренутку очекује се борба и унутар демократа за позиције. Он у емисији Хелм Каста коментарише цензуру у медијима и на интернету у САД и окретање све већег броја грађана руским и кинеским медијима и мрежама, поступак импичмента Доналда Трампа, унутрашњу борбу у Републиканској странци и друга актуелна дешавања.

33 thoughts on “Испливавају докази – антифа и анархисти иницирали упад у конгрес: Барикаде и хиљаде војника на улицама Вашингтона нису случајност (видео)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *