Деца су глупља од нас, морамо им форсирати ЉУБАВ, МОЖЕШ И НЕ СМЕШ! Зоран Миливојевић

Др Зоран Миливојевић је на самом почетку емисије потврдио цињеницу да садашње генерације деце од најранијих година, имају нижи коефицијент интелигенције од претходних. Подробно је објаснио и како су и зашто су данашња деца дословце глупља од нас самих.

Затим је на примеру норвешког научног истраживања, објаснио како и зашто је и колективна интелигенција у драматичном паду задњих 30 година, упоредо са развитком компјутера и технологије.

Гост се потом осврнуо на епидемију усамљености и бесмисла средовечних жена које остају затечене у својим касним 30тим. годинама, где се на крају једног распусног и не претерано емотивног живота, ипак не појављује принц на белом коњу.

Гост се потом дотакао још много разноврсних тема и закључака као што су: деца постају зомбији, машине ће заменити људе, ускоро ће се 2/3 човечанства дрогирати, идемо у тоталитарно друштво, девојчице са 35 година, добри фрајери се покупе до тридесетих, брачни критеријуми девојака су нереални, боље имати и кера него бити сам, свакога дана троје се убије, 1000 самоубистава је “небитно” али је 30 убистава жена битно, западна цивилизација је угрожена, женско образовање производи БЕТА а не АЛФА мужјаке, муслиманске породице не сметају либерашима‚ негирање два пола иде на штешту љубави, радикални феминизам има циља уништења породице, зашто је важно спојити мозак и срце, Муслимани ће владати планетом, Муслимани су у предности због јасних полних улога, јабуке не идеу у крушке, уговорени бракови су далеко трајнији итд.

56 thoughts on “Деца су глупља од нас, морамо им форсирати ЉУБАВ, МОЖЕШ И НЕ СМЕШ! Зоран Миливојевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *