Грци су нас покорили папирусом из Египта, ево како! Божидар Митровић

Поднео сам кривичну пријаву против људи који пропагирају једну превару да су се Словени доселили у 5. 6 и 7. Веку. У Русији уџбенициима за шести и десети разред стоји потпуно обрнуто, да су се Руси преселлили са југа, али и то је превара. Морамо да се одрекнемо тих превара јер су то темељи албанског сепаратизма, изјавио је др Божидар Митровић, професор Московског универзитета на предметима Римско право, Словенско право и Рекламационо право, госујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

То су не само кривично дело фалсификата, него је то тако дубока превара која се тиче геноцида над српским народом. Злочинци из САНУ промовишу тај геноцид – казао је Митровић.

Као професор римског права, рекао је да то право вуче корене из етрурског права, а никако из грчких колонија како нас уче.

– Јустиција потиче од речи „уста“. Ниједан мој студент права не може да изађе на испит, а да не зна ко је у судници Јустиција. А Јустиција су тужилац и тужени. Оно што они изусте на расправи, у виду тужбе и одговора на тужбу, то је Јустиција. Објаснио сам на основу те прве дашчице римског права зашто је Јустиција настала од речи „уста“, на првој дашчици пише: „Нека се позове тај који ће устити на форуму“, односно у спору – објаснио је Митровић.

Како је казао, Римљани су револуцијом „509. године пне изнедрили правило да су сви становници Рима Римљани“, те тако данас имамо да су сви становници Француске Французи, Италије Италијани и слично.Нација је римски геноцидни концепт. У нашем народу је другачије, ми знамо ко је из ког рода, наша, коловенска концепција је народ – казао је он.
Митровић је објаснио и како је дошао до тога да је једно од имена старих Словена било заправо Коловени, и да се то састоји из сложенице речи Коло и Вени или Вини.

Ја сам објаснио да је све коло, коло је извор свега, оно ствара венац живота на Земљи. Од кретања Земље око Сунца, до тога да је Тесла направио струјно коло. А Вени значи венац. Колосеум такође потиче од речи коло, исто као и Колос са Родоса, што је заправо Коло са острва Род, а Грци су додавали наставак „ос“ за мушки род – казао је професор Митровић.

Он је изнео и једну занимљивост, отркио је како је настао чаробни штапић из једног заправо правног посла у којем је штапићу давано магијско значење.

58 thoughts on “Грци су нас покорили папирусом из Египта, ево како! Божидар Митровић

  1. Овај шарлатан не да није професор нигде, а камоли у Москви, он није завршио ни факултет. Све у његовим биографијама је чист фалсификат. Требало би га ухапсити за лажно представљање,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *