У Америци влада атмосфера страха – Спрема се „Патриот акт 2“ (ВИДЕО)

Политички аналитичар и шеф Предсавништва Републике Српске у Вашингтону Обрад Кесић рекао је да САД улазе у много дубљу политичку и економску кризу, а да су притисци на представнике Републиканске странке да откажу подршку Доналду Трампу огромни и да у њима учествују чак и банке.

Коментаришући цензуру у америчким медијима он каже да ће нова Бајденова власт донети „Патриот акт 2“ којим ће додатно ограничити грађанска права.

– У Америци влада атмосфера страха – каже Кесић.

Он је у уживо програму Хелм Каста коментарисао могуће потезе Донада Трампа у наредних 9 дана до истицања мандата као и могуће сценарије.

Новинар и публициста Данило Тврдишић тврди да политика долазеће Бајденове администрације носи нешто сатанско у себи и да је Трамп ипак био политичар са људским ликом који је у свом мандату донео  позитивне промене у светској политици.

Он је рекао да је Трамп стопирао све ратове на четири године и да се плаши да би нова власт могла да покуша да надокнади то изгубљено време и започне многе сукобе по свету.

Новинар Вук Росандић говорио је о цензури на друштвеним мрежама Твитер и Фејсбук и објаснио које су алтернативе њима и како се глобалисти боре да угуже и те алтернативе.

Уредник Правде Игор Маринковић рекао је да су људи полагали превелика очекивања у Трампа, а да је могуће да је он био само део игре која је требала да изазове кризу која би довела до нових ограничења људских права и цензуре.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *