Синиша Љепојевић: Следи нам страшан слом, народ мора на улице да прекине ово лудило!

Ковид-19 је пројекат који се отргао контроли својим ауторима који нису очекивали да ће грађани тако брзо престати да се плаше. Осим губитка страха народ је престао да има поверење у институције због чега је све теже контролисати ситуацију – тврди у интервјуу за Хелм Каст новинар и публициста Синиша Љепојевић.

 

 

Љепојевић у емисији каже да је вирус оригинално направљен у САД и да су, осим америчких, у његовој изради учествовала и два кинеска стручњака. Он детаљко открива локације стварања ковида-19 и пуштања међу популацију.

Он у емисији открива да вакцину коју продаје компанија Фајзер заправо нису они направили, објашњава улогу Ватикана у пројекти Ковид-19 и коментарише теорије о ширењу вируса путем авионског горива и електромагнетних таласа.

Као дугогодишњи дописник Танјуга из Лондона он објашњава ситуацију у Великој Британији поводом тврди о новом соју вируса, објашњава позадину Брегзита и ко је победник преговора о трговинском уговору, Енглези или ЕУ.

Он анализира стање у ЕУ, Француској, Немачкој, САД и Русији. Тврди да САД клизе ка самоизолацији и сецесији појединих чланица федерације. За Путина каже да је принуђен да учествује у пројекту Ковид-19 како би спасао Русију од горег напада.

Љепојевић открива какве је изјаве Вучић давао Американцима о Космету пре доласка на власт и како је документација о томе украдена из Министарства спољних послова када је СНС дошао на власт.

Он детаљно објашњава стање у ЦГ после избога и позадину напада Мандића и медојевића на премијера Здравка Кривокапића као и нападе медија блиских режиму у Србији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *