Проф. Зоран Буљугић – Србија је обећана МИГРАНТИМА !

 

Професор Зоран Буљугић – Србија је постала територија за смештај миграната

 

Професор Зоран Буљугић поводом смрти петнаестогодишње девојчице предозирањем наводи да Школе нису криве већ да родитељи морају пратити децу и видети са киме са та деца друже. Тако]е каже да је школски полицајац надлежан за оно ста се дешава у школи а не око школе. Проблем настаје ван школе поготово на ноћним журкама. Такође каже да на Светском тржишту које изучава економија и профит на првом месту дрога, и да се ту обрће велики новац. Данас су дроге много јефтини и сходно томе много приступачније.

 

Зоран Буљугић осврћући се на мигрантску кризу прво наводи да смо ми колонизовани од стране Америке и Брисела, да су влада и скупштина ништа друго до извршиоци наредба које долазе споља. И ако је Србија кандидат за ЕУ Буљугић наводи да вероватно никад нећемо ни ући у ЕУ и да на нас гледају као потенцијал да примимо мигранте, поготово јер се очекује још један налет миграната који ће кренути из Турске.

 

Буљугић каже да профил миграната је такав да ће тешко остати на селима, јер они желе да живе по градовима што је додатни проблем за Србију ако их примимо. Немачка и делови Западне европе играју на карту да задрже мигранте интелектуалце, а да на Балкан пошаљу људе сумњивог морала.

 

Професор Зоран Буљугић наводи да је циљ глобализма још давно зацртан кроз масонерију, тежња ка томе да се укину расе, нације, традиције и религије да настане нека сива зона са једном религијом, код нас то почиње кроз екуменизам а крајњи циљ је религија Новог доба и једна Светска влада. Тако да ни једна земља на овој планети није заштићена од тог пројекта.

 

На питање око Сулејман Угљанина и његове изјаве да се Рашка област или ти Санџак како га називају муслимани мора ослободити од Србије Професор Буљугић каже да га не чуди та изјава у окупираној Србији јер и ако Угљаним самом том изјавом крши устав неће бити ухапшен од стране марионетске владе Србије.

 

Професор Зоран Буљугић се осврће и на питање пројекта велике Албаније, који је био Аустро-Угарски пројекат који је пропао након првог Светског рата, али да данас исти тај пројекат покушава да оживи Немачка

 

Цео прилог и шта је све још рекао Зоран Буљугић можете видети у видеу ХелмКаст  продукције.

Аутор и водитељ Миодраг Мишко Станковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *